HANDELSBETINGELSER

BESTILLING

Bestilling af varer sker via www.boys-girls.dk.

Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via din mail.

Når vi afsender varer vil du modtage faktura. s

Vi tager forbehold for udsolgte vare og for fejl både vedr. prisen på vare og fragten.

 

HVEM HANDLER DU MED?

BOYS & GIRLS

Søndervig Centret, Badevej 1D

6950 Ringkøbing

Telefon: 97 33 88 20

Mobil: 22 57 58 30

CVR: DK 14 88 91 91

Etablerings år –  fysisk butik: 1991

VILKÅR OG LEVERINGSBETINGELSER

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med boys-girls.dk indgås aftale på dansk.

Leveringstiden er normal  2-5 dage – alt afhængig hvad for en fragtfirma og levering  man vælger og om pågældende vare er hjemme. Hvis den er ikke hjemme vil du får besked så snart det er opdaget.

Boys-girls.dk ejer ophavsretten til alt indhold og materieler på denne webshoppen, også billeder.

Du må ikke kopiere, reproducere, distribuere, genudsende eller downloade noget fra webshoppen uden skriftlig tilladelse fra os.

Du kan altid printe, downloade en side(r) til dit eget personlige og ikke-kommerciel brug.

Vi bestræber os, at vores webshoppen er så nøjagtige, aktuelle, fuldstændige og fejlfri som muligt. Men vi tager forbehold for fejl. Vi kan heller ikke tage ansvar for fejl eller eventuelle unøjagtigheder for fejl som er uden for vores hænder. Vi kan ikke garantere, at farverne i vores bilder vil blive nøjagtig som i virkeligheden, men både fotoapparat, behandling og skærme kan ændre lidt farvenuance. Vi prøver at have alle billeder i den samme størrelse, så på den måde man kan have forestilling af størrelsen af de enkelte produkter, men det er bedst at man tage kig på rigtig mål af vare,.

BETALING

Alle priser på www.boys-girls.dk er angivet i danske kroner og er inklusiv moms og alle afgifter.

Betaling kan ske med  Visa/Mastercard eller bankoverførsel til vores bankkonto:

Jyske Bank – reg. nr.7620 og konto 2054250.

Ved bankoverførsel, afsendes varerne først, når beløbet er registeret på vores konto. Vi annullerer alle ordre efter 3 hverdage efter bestilling, hvis vi ikke har registeret betaling.

For at undgå tyveri og andre sikkerhedsrisici, forgår betaling via en 3rd party gateway. Dette gør, at du sikker og nemt kan betale med dit kort uden at vi nogensinde får dine oplysninger i hænderne.

Dette er den sikreste og nemmeste måde at betale på:

 VISA/MASTERCARD:

– direkte med kort gennem Epay, som er godkendt betalingssystem

– MOBILPAY

     – også gennem Epay

FORTRYDELSESRET

Ifølge dansk lovgivning har du altid 14 dages returret for alle varer købt på hjemmesiden, men varer kan kun returneres tilbage til os, hvis de ikke har været brugt, og det skal sendes i den samme stand og kvalitet som de er modtaget. Det er dig som dækker fragtomkostninger.

Hvis du vil bytte noget er den eneste udgift fra din side er den omkostning det koster at sende varen retur.

Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at returnere varen til vores adresse. Det er dig som betaler returfragt.

Sammen med varen skal vedlægges kopi af faktura for købet samt oplysninger om din bank – både registrerings- og kontonummer.

BYTTE/REKLAMATION

Boys-girls.dk giver dig en reklamationsgaranti på 2 år.

Vel fejl eller mangler ved en leverance skal du hurtigst muligt kontakte os pr.mail eller postadresse. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Du skal reklamere skriftligt.

Ved reklamationen over varer som var kommet til skade under transporten fra os til dig, vil vi bede om fotodokumentation af selve pakken samt indholdet – dette bedes at sende til mail adresse, hvorefter vil du blive kontaktet med henblik på levering af erstatningsvaren.

Vil du reklamere over en vare, er det din pligt at angive hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Som udgangspunkt kan du klage over fabrikationsfejl og mangler, der viser sig senest to år efter du har fået varen udleveret, forusat at vare ikke er misligholdte. Vi vil vurdere reklamationen – hvis det skyldes slitage, forkert anvendelse eller vedligeholdelse kan reklamationsretten ikke gøres gældende.  Når vi modtager modtage varen som man har klaget over, vil vi tage stilling til, hvad det skal ske – om vi kan få varen repareret, eller vil vi ombytte vare eller vil vi returnere penge for indkøb. Ved berettigede reklamationer leverer vi fragtlabel, så kunden holdes omkostningsfri.

LEVERING OG FRAGT

Vi leverer til mage lande både i EU og også udenfor EU. Levering sker med Post Danmark, GLS og DAO. Vi forbeholder os ret til at bestemmer med hvilken speditør sender vi vare. Det afhængig af forskellige krav fra speditørerne og fordi vi forhandler forskellige slags vare,  så tager vi stilling fra ordre til ordre, hvad er mest hensynsmæssig at benytte sig af.

Normal forsendelse leveres senest 4-5 hverdage efter at vi har modtaget ordren – oftest hurtigere. Har du brug for varen hurtigere, kan du notere din bemærkning på din bestilling og vi vil gøre vores bedste til at opfylde dine ønsker.

Varer der vejer mindre som 1 kg kan ofte sendes som brev – bemærk, at der ikke er Track & Trace eller forsikring på disse. Prisen på forsendelse fremgår af indkøbskurven.

Gratis forsendelse ved køb over DKK 800,00 – levering kun til PAKKESHOP.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. Du skal selv betale returfragten til os (se ovenfor). Hvis du i forbindelse med dit køb har opnået gratis fragt din bestilling som et led i en kampagne eller køb over DKK 800,00, fratrækkes rimelige omkostninger til dækning af fragt fra det beløb, der returneres til dig.

Leveribng af varer fra boys-girls.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Kunden er selv ansvarlig for korrekt indtastet navn, adresse, mail og mobilnummer.

HVORNÅR VIL PENGE BLIVE TRUKKET FRA KONTO

Vi trækker penge fra kundens kort efter varer blev afsendt og findes ikke mere til vores rådighed – afleveret hos Post, DAO eller GLS.

ANSVARBEGRÆNSNING OG PERSONLIGE DATA

Det tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte/udgående varer og tastefejl eller andet fejl.

De personlige oplysninger som du giver, når du handler med os, bruges kun for at gennemføre din bestilling. Vi giver ikke oplysningerne videre. Kunden får kun mail som er forbundet med handlen.

Hvis du tilmelder os vores nyhedsbrev, vil du modtage information om nye varer samt specielle kampagner osv. Du kan til enhver tid afmelde det.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@boys-girls.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby

Telefon: 4171 5000
Email: kfst@kfst.dk